-50%

Bruuns Bazaar Acacia Mera paita, Light AOP

69,97

  • Ihastuttavat pussimaiset hihat
  • Kauniisti laskeutuvaa materiaalia
  • Sopii moneen erilaiseen lookkiin
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Bruuns Bazaarin Acacia Mera-paidassa on kauniit pussimaiset hihat, rypytys yksityiskohdat selässä ja kangaspäällysteiset napit edessä ja hihansuissa. Acacia Mera-paidan materiaali on mukavan ohutta ja se laskeutuu kauniisti. Paidassa normaalimitoitus, valitse tavanomainen kokosi.

Materiaali on: 100% vastuullista polyesteria.

Bruuns Bazaarin juuret johtavat lanseerausvuoteen 1994. Merkki nousi nopeasti noteerattujen tanskalaismerkkien rinnalle ja sen luomuksia on nähty myös monien julkkisten yllä. Bruuns Bazaar on moderni muotitalo, jonka ydin on skandinavisessa muotoilussa. Upeat kuosit ja mallit yhdistettynä vankkaan klassiseen perusmallistoon selittävät merkin laajan ja alati kasvavan uskollisten asiakkaiden määrää.

Tuotemerkki on valikoitunut Cillasiin monipuolisuutensa ja klassikko-malliston takia. Klassikot ovat aina valikoimissa olevia, muotoilultaan ajattomia ja klassisen tyylikkäitä vaatekaapin peruspilareita. Pidämme ajatuksesta, että suosikkivaatteita voi tilata lisää vuodesta toiseen. Sesonkien uutuusmallit ja juhlaankin sopivat asut tuovat sopivasti lisämaustetta mallistoon ja värittävät vaatekaappia mukavasti. Bruuns Bazaar on myös lisännyt kierrätettyjen ja ekologisten kuitujen osuutta tuotannossaan.

Lisätiedot

Koko

, , ,