Cilla’s Tiski greippi-appelsiini paketti

58,00

 

  • Kaikki mitä tarvitset tyylikkääseen tiskaukseen
  • Sisältää 1,5 l tiskiainetta, tiskiharjan ja tiskirättejä
  • Ihanan idea joululahjaksi uuteen kotiin muuttaneelle

Varastossa

Kuvaus

Cilla’s Season Sale Tiski -paketti sisältää kaikki mitä tarvitset tyylikkääseen tiskaukseen. Paketti sisältää Tiski greippi-appelsiini käsitiskiainetta 500 ml:n pumppupullossa sekä 1000 ml:n täyttöpussissa, Cilla’s tiskiharjan sekä Rätti 3 kpl:n pakkauksen biohajoavia tiskirättejä.

Tiski greippi-appelsiini -käsitiskiaine tuo iloa tiskaukseen ja toimii kivana sisustuksen viimeistelijänä keittiössä. Pulloa ei kannata pitää komerossa piilossa. Tiskin tuoksumaailma on rakennettu greipin ja appelsiinin eteerisistä öljyistä, jotka vievät ajatukset Etelä-Euroopan lämpöön ja valoon.

Raaka-aineet ovat biohajoavia kasvipohjaisia saippua-ainesosia ja saippuassa ei ole käytetty synteettisiä väri- tai tuoksuaineita. Koostumus on hellävarainen käsien iholle.  Tiski valmistetaan Suomessa ja sen tuotannossa käytetään tuulivoimaa.

Cilla’s Tiskiharja on varsinainen hyvän mielen tuote. Harja valmistetaan Suomessa. Varsiosan materiaali on kierrätettyä muovia ja harjakset luonnonharjasta. Pehmeä harjas pesee astiat hellävaraisesti ja tyylikäs harja viimeistelee keittiön ilmeen. Harjan tultua tiensä päähän, voit palauttaa sen meille. Toimitamme sen takaisin tehtaalle varren uusiokäyttöä varten

Cilla’s Rätti biohajoava tiskirätti on pesunkestävä sieniliina kodin pintojen pyyhkimiseen. Liinan voi pestä 60 asteessa ja hävittää lopuksi kompostiin, biojätteeseen tai haudata vaikka kukkapenkkiin. Liinasta ei irtoa nukkaa eikä väriä. Liinan väri on musta ja pakkauksessa on kolme kappaletta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cilla’s Tiski greippi-appelsiini paketti”