Makia Moominmamma Serinity Knit Rose

  • Kauniin roosanvärinen neule
  • Tyylikäs suurikokoinen poolokaulus
  • Valmistettu kierrätysmateriaalista

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Makian Muummimamma-malliston hempeän roosanvärinen neulepaita. Serenity -neuleessa on ihanan suurikokoinen poolokaulus. Yli-iso kaulus tuo kivasti vastapainoa lyhyelle neulemallille.  Serenity sopii käytettäväksi hameiden, suorien housujen sekä rentojen farkkujen kanssa.

Paidan Materiaali on 50% kierrätettyä merinovillaa, 40% kierrätettyä polyamidia, 5 % kierrätettyä kashmirvillaa ja 5% muita kierrätettyä kuituja. Käsinpesu kylmässä vedessä ja silitys viielällä raudalla (alle 110 astetta). Kuositus kosteana. Suosittelemme tuuletuksia pidentämään pesukertojen väliä. Valmistettu Turkissa.

Muumimamma on Muumiperheen selkäranka. Rauhallinen, tasapainoinen ja perheen voimakeskuksena toimiva Muumimamma haluaa perheenjäsenten olevan onnellisia. Samalla hän tasapainoilee velvollisuuksiensa kanssa myrskyn silmässä. Muumimamma uskoo yksilöllisyyteen ja siihen, että virheistä opitaan. 

Makian Muumimamma-malliston värit ja tunnelmat ovat saaneet innoituksensa Muumeista ja yhteistyöprosessin pyörteistä. Muotoiluprosessin aikana tavoiteltiin ymmärrystä Muumimamman syvimmästä olemuksesta. Malliston nimi: ”Calm in the eye of the Storm” syntyi tämän luomistyön pohjalta. 

”Calm in the eye of the Storm” -mallisto tuo esiin sisintä voimaamme, rauhaa, herkkyyttä ja Muumimamman syvyyttä. Syvyys heijastuu meille lämpönä, pehmeytenä ja helppoutena. Malliston tarkoituksena on luoda turvallisuuden ja helppouden tunne kantajalleen. Delikaatin pehmeitä värejä ja neuleita, jotka tuovat mieleen Muumimamman lämpimän olemuksen.

 

 

Lisätiedot

Koko

, , , ,