Cilla's tarina alusta tähän päivään

Cilla’s on syntynyt halusta luoda iloisempaa ja kauniimpaa arkea suomalaisiin koteihin. Sisustaminen ei saisi olla liian tiukkapipoista suorittamista ja siksi tavoitteenamme onkin tehdä siitä hauskaa! Cilla’sin alkutaipaleella vilahdelleet motot: ”kakkua pitää voida syödä sängyssä” ja ”vällillä on hyvä viettää päivä pyjamassa”, ovat edelleen elinvoimaisia ja ilmineeraavat Cilla’s tunnelmaa hienosti.

Cilla’s webshop käynnistettiin loppuvuodesta 2012.  Reilu vuosi avaamisen jälkeen avasimme pienen kivijalkaputiikin Alppilaan, Linnanmäen läheisyyteen. Putiikki lunasti pian paikkaansa pienestä koostaan ja syrjäisestä sijainnistaan huolimatta. Putiikista muodostui Cilla’sin lämpimästi sykkivä sydän, missä saimme myös paljon vakituisia asiakasystäviä.

Oma tuotemerkki syntyi Alppilan putiikin hengessä. Halusimme tukea kotimaista tuotantoa ja luoda hieman sofistikoidumman ja aikuisemman tuoksumaailman omaavan pesuainesarjan. Ensimmäiset tuotteet Tiski greippi-appelsiini käsitiskiaine ja Käsi seetripuu-salvia käsisaippua valmistuivat marraskuussa 2014. Sarja sai mukavan lähdön ja sisältää nykyisin viisitoista tuotetta ja se on myynnissä noin 60 jälleenmyyjällä ympäri Suomea.

Alppilan sydänputiikki oli toiminnan kasvun myötä jäänyt auttamattoman pieneksi ja oli aika etsiä Cilla’sille uusi koti. Avasimme uuden kivijalkakaupan maaliskuussa 2016 Hietsun kauppahallin kulmalle, Lönnrotinkadulle. Liiketilassa on kolme erillistä tilaa ja reilut taustatilat webshopin toiminnoille. Sijainti kauniin vanhan arvokiinteistön kulmahuoneistossa ja vilkkaan risteyksen näköalapaikalla on osoittautunut hyväksi ratkaisuksi. Hyvässä nosteessa oleva Hietsun kauppahalli ihanine ravintoloineen tarjoaa myös hyvän syyn tulla naapurustoon lounaalle ja ostoksille.

Tammikuussa 2017 oli tullut aika päivittää Cilla’s webshop uusille uomille. Webshop 2.0 on nyt avoinna ja olen iloinen siitä, että olet löytänyt tiesi meille. Toivottavasti viihdyt kanssamme pitkään ja saamme sinut useasti vieraaksemme.

Tiesithän, että joka kerta ostaessasi yksityiseltä pienkauppiaalta, saat aikaiseksi pienen tanssahtelun takahuoneessa. Kiitos kun olet mukana!

Iloisin terveisin,

Cilla

 
Cilla’s
Lönnrotinkatu 39, Helsinki
Avoinna arkisin klo 11-18 ja la klo 11-16
Cilla’sin verkkokaupan löydät tästä.