Teemu Järvi juliste Saimaannorppa 40 x 30 cm

29,00

  • Teemu Järven kuvittama juliste
  • Kuvitukset Suomen luonnosta
  • Julisteen koko on 30×40 cm

Varastossa

Kuvaus

Taiteilija Teemu Järven kuvittama upea juliste on ylistys Suomen luonnolle, villielämälle ja skandinavisen väheäeleiselle tyylille. Sisustustaulu on painettu luonnovalkoiselle, korkealaatuiselle FSC-sertifioidulle mattapaperille. Tuotteella on suomalaisen työn Avainlippu-merkki. Julisteen koko on 30×40 cm ja se myydään putkeen pakattuna kehystämättömänä. Julisteen kanssa sopii kauniisti käsintehdyt  Teemu Järvi tammipuiset julisterimat.

Teemu Järvi on luontoaiheisiin erikoistunut taiteilija ja muotoilija, jonka kuvitukset ja aiheet syntyvät hänen omista luontokokemuksistaan.  Teemu viettää suuren osan vuodesta metsässä ja vesillä. Hän kerää tai pyytää itse kuviensa mallit ja monet työvälineet. Näin syntyy tuotteita, jotka rakentavat sillan kiireisestä urbaanista arjesta ikiaikaiseen, rauhoittavaan luontoon.

Teemun taideteokset ja tuotteet syntyvät käsityötä painottavilla menetelmillä ja hän käyttää perinteisiä työskentelytapoja, kuten ruokokynää. Työt keskittyvät kaiken alkulähteeseen eli ihmeellisen monimuotoiseen luontoon, joka köyhtyy huolestuttavaa vauhtia ihmisen toimien seurauksena.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Teemu Järvi juliste Saimaannorppa 40 x 30 cm”