Nail Polish Opera

7,90

  • Pikkutyttöjen suosikkikynsilakka
  • Poistetaan kuorimalla kynneltä
  • Ei tarvita kynsilakanpoistoainetta

Varastossa

Kuvaus

Pikkutyttöjen (ja vähän äitienkin) suosikkikynsilakka! Opera on voimakkaasti kiiltävä ja läpikuultava sävy ja joska antaa juuri kivasti sävyä pienille kynsille. Opera sopii myös muiden lakkasävyjen päälle. Kynsilakka on vesipohjainen ja vegaani. Kynsilakka on vedenkestävä ja se poistetaan kuorimalla lakka pois kynnen pinnalta. Valmistettu Ranskassa.

Käyttö: lisää kaksi kerrosta kynsilakkaa puhtaalle ja kuivalle kynnelle. Anna ensimmäisen kerroksen kuivua ennen toisen lisäämistä. Poistettaessa kuori kynsilakka kynnen alaosasta yläosaan päin, kuten poistaisit tarraa.

Tuotetta tulee käyttää aikuisten valvonnassa ja se ei ole tarkoitettu syötäväksi. Tuote ei sovellu alle kolme vuotiaille. Kosketusta silmien kanssa tulee välttää. Sulje pullo huolellisesti käytön jälkeen ja älä lisää pulloon muita aineita. Säilytä kuivassa ja huoneen lämmössä. Suositeltu pitoaika kynsillä korkeintaan 4 päivää.

INGREDIENTS : AQUA (WATER), POLYURETHANE-61, PPG-2 METHYL ETHER, SILICA, PHENOXYETHANOL, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), PARFUM (FRAGRANCE), PROPYLENE GLYCOL, PEG-150/DECYL ALCOHOL/SMDI COPOLYMER, CI 77007 (ULTRAMARINES), PPG-30 BUTYL ETHER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG-40 CASTOR OIL, TIN OXIDE, AMMONIUM HYDROXIDE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, AMINOMETHYL PROPANOL, BENTONITE, TOCOPHEROL, BHT.