RMS Beauty “Re” Evolve Radiance Locking Primer

46,00

  • Käänteentekevät pohjustusvoide
  • Luon heleän, terveen ja tasaisen ihon
  • Lukitsee meikkipohjan paikoilleen

Varastossa

Kuvaus

Uudenlainen ja innovatiivinen “Re” Evolve Radiance Locking Primer -pohjustusvoide sinetöi ja viimeistelee ihonhoitotuotteiden vaikutuksen ja lukitsee meikkipohjan paikoilleen koko päiväksi. Kevyen geelimäinen voide pitää ihon kosteutettuna ja hehkuvana. Se myös pohjustaa ihoa tasaiseksi meikkipohjaa varten. Tyylikäs pakkaus on täytettävä ja tuotteesta on saatavilla täyttöpakkaus.

Lisää muutama tippa primeria kämmenselälle ja lisää kasvoille kasvovoiteen tapaan ennen meikkipohjan levittämistä. Voit myös lisätä primeria meikkivoiteen sekaan kevyemmän ja kuultavamman meikkipohjan luomiseksi.
Tightenyl™ on käänteen tekevä aktiiviainesosa, joka kiinteyttää, tasapainottaa ja pitää ihon pehmeänä.   Hyalurooni happo huolehtii ihon kosteuttamisesta.  Kasvipohjaiset skvalaanit ovat kosteusrikkaita ainesosia jotka tasapainottavat ihon öljyntuotantoa. Munakoisouute vahvistaa ihon pintakerrosta.
From Rose-Marie:
“My customers have been asking for a primer, and with so many of them out there already, I wouldn’t settle until we had the best! This is pure rms aesthetic-meets-advanced technology. The weightless gel is unlike any primer I’ve ever used—it creates a barrier on the skin that preserves hydration while locking in makeup. I’m obsessed, and I hope you will be too.

 

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RMS Beauty “Re” Evolve Radiance Locking Primer”