Two laps bracelet in dark brown leather with studs

75,00

  • Näyttävä nahkainen rannekoru
  • Koru menee kahdesti ranteen ympäri
  • Paljon käsin kiinnitettyjä koristekivä ja niittejä

Varasto loppu

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ihana kahdesti ranteen ympäri menevä rannekoru. Korussa on useita näyttäviä käsinkiinnitettyjä metalliniittikoristeita sekä koristekiviä. Tämä rannerkoru on kuin pieni taideteos. Rannekorun leveys on 1cm ja pituus 43 cm lukon päähän asti ja ranteen ympäri tuleva pituus 39cm.

Jokainen Campomaggi-laukku ja koru on oma yksilönsä käsinvalmistuksesta johtuen. Pieniä eroavaisuuksia mm. koon ja tikkauksien värissä saattaa ilmetä. Laukku ja koruja suositellaan pitämään kuivassa paikassa ja poissa auringonvalolta, sillä auringon säteet voivat muuttaa nahan värin. Älä jätä sitä kosketuksiin kosteuden kanssa pitkäksi aikaa. Älä käytä koruja suihkussa, saunassa tai uidessa.

Marco Campomaggi valmistaa artesaanilaukkuja Cesenessa Italiassa. Campomaggi-laukuissa, canvas-kasseissa ja koruissa yhdistyvät antiikin taiteen nahankäsittelytaito, luovuus, tarkkuus ja huolellinen käsityötaito. Jokainen Campomaggi-laukku kertoo ikäänkuin omaa tarinaansa. Italialaisesta muotokielestä puhumattakaan. Laukku on valmistettu rakkaudella säilymään eliniän ajan.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Two laps bracelet in dark brown leather with studs”