Bruuns Bazaar Zeodary Caro paita, vintage flower

139,95

  • Ihastuttavat pussimaiset hihat
  • Kauniisti laskeutuvaa materiaalia
  • Sopii moneen erilaiseen lookkiin

Kuvaus

Bruuns Bazaarin naisellisen kauniissa Caro-paidassa on upeat frillayksityiskohdat olkapäillä, pussitettu hihansuu ja sopivasti volyymiä hihoissa. Bruuns Bazaar Caro-paidassa on todella kaunis väritys ja ihana kukkakuosi. Pienet ja huomaamattomat Bruuns Bazaar tekstit printin lomassa lisäävät paidan mielenkiintoisuutta. Paidassa on normaalimitoitus, valitse tavanomainen kokosi.

Materiaali on: 56% viskoosi (FSC), 24% pellava, 20% nailon

Bruuns Bazaarin juuret johtavat lanseerausvuoteen 1994. Merkki nousi nopeasti noteerattujen tanskalaismerkkien rinnalle ja sen luomuksia on nähty myös monien julkkisten yllä. Bruuns Bazaar on moderni muotitalo, jonka ydin on skandinavisessa muotoilussa. Upeat kuosit ja mallit yhdistettynä vankkaan klassiseen perusmallistoon selittävät merkin laajan ja alati kasvavan uskollisten asiakkaiden määrää.

Tuotemerkki on valikoitunut Cillasiin monipuolisuutensa ja klassikko-malliston takia. Klassikot ovat aina valikoimissa olevia, muotoilultaan ajattomia ja klassisen tyylikkäitä vaatekaapin peruspilareita. Pidämme ajatuksesta, että suosikkivaatteita voi tilata lisää vuodesta toiseen. Sesonkien uutuusmallit ja juhlaankin sopivat asut tuovat sopivasti lisämaustetta mallistoon ja värittävät vaatekaappia mukavasti. Bruuns Bazaar on myös lisännyt kierrätettyjen ja ekologisten kuitujen osuutta tuotannossaan.

Lisätiedot

Koko

, , ,