Bruuns Bazaar Iggis paitapusero, kentucky blue

99,95

  • Klassisen naisellinen paitapusero
  • Todella kaunis vaaleansinisen sävy
  • Paljon ihania yksityiskohtia

Kuvaus

Bruuns Bazaarin elegantti ja ajaton Iggis-paitapusero on vaatekaapin pitkäikäinen luottokappale. Paidassa on moderneja detaljeja, kuten kauniit frillayksityiskohdat rintamuksessa.  Piilotettu nappilista ja koristeellinen ylänappi viimeistelevat naisellisen kauniin ilmeen. Paidassa on normaalimitoitus, valitse tavanomainen kokosi.

Materiaali on: 100% puuvilla.

Bruuns Bazaarin juuret johtavat lanseerausvuoteen 1994. Merkki nousi nopeasti noteerattujen tanskalaismerkkien rinnalle ja sen luomuksia on nähty myös monien julkkisten yllä. Bruuns Bazaar on moderni muotitalo, jonka ydin on skandinavisessa muotoilussa. Upeat kuosit ja mallit yhdistettynä vankkaan klassiseen perusmallistoon selittävät merkin laajan ja alati kasvavan uskollisten asiakkaiden määrää.

Tuotemerkki on valikoitunut Cillasiin monipuolisuutensa ja klassikko-malliston takia. Klassikot ovat aina valikoimissa olevia, muotoilultaan ajattomia ja klassisen tyylikkäitä vaatekaapin peruspilareita. Pidämme ajatuksesta, että suosikkivaatteita voi tilata lisää vuodesta toiseen. Sesonkien uutuusmallit ja juhlaankin sopivat asut tuovat sopivasti lisämaustetta mallistoon ja värittävät vaatekaappia mukavasti. Bruuns Bazaar on myös lisännyt kierrätettyjen ja ekologisten kuitujen osuutta tuotannossaan.

Lisätiedot

Koko

, , ,