Bruuns Bazaar Clarkia Chi juhlamekko, beige black

199,95

  • Juhlavan tyylikäs mekko juhlaviin menoihin
  • Naisellinen ja sofistikoitu ruusukoristelu
  • Musta kaulus ja nappikiinnitys niskassa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Bruuns Bazaarin Clarkia Chi mekko on elegantti ja uniikki juhlamekko. Mekon herkät ruusukoristeet antavat sille sofistikoidun ja naisellisen ilmeen.  Regular fit -mitoitetussa mekossa on a-linjainen siluetti. Mekon niskassa on nappikiinnitys. Mekko sopii mainiosti useimpiin kesän ja syksyn juhliin. Materiaali on 100% Polyester.

Bruuns Bazaarin juuret johtavat lanseerausvuoteen 1994. Merkki nousi nopeasti noteerattujen tanskalaismerkkien rinnalle ja sen luomuksia on nähty myös monien julkkisten yllä. Bruuns Bazaar on moderni muotitalo, jonka ydin on skandinavisessa muotoilussa. Upeat kuosit ja mallit yhdistettynä vankkaan klassiseen perusmallistoon selittävät merkin laajan ja alati kasvavan uskollisten asiakkaiden määrää.

Tuotemerkki on valikoitunut Cillasiin monipuolisuutensa ja klassikko-malliston takia. Klassikot ovat aina valikoimissa olevia, muotoilultaan ajattomia ja klassisen tyylikkäitä vaatekaapin peruspilareita. Pidämme ajatuksesta, että suosikkivaatteita voi tilata lisää vuodesta toiseen. Sesonkien uutuusmallit ja juhlaankin sopivat asut tuovat sopivasti lisämaustetta mallistoon ja värittävät vaatekaappia mukavasti. Bruuns Bazaar on myös lisännyt kierrätettyjen ja ekologisten kuitujen osuutta tuotannossaan.

Lisätiedot

Koko

, , ,