Bruuns Bazaar Angel BIgnas paita, white cream

99,95

  • Ihastuttavan naisellinen juhlapaita
  • 3/4 hihat ja v-leikkaus takaosassa
  • Pue esimerkiksi satiinihameen kanssa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Bruuns Bazaarin upeassa Angel-paita viimeistelee naisellisen juhlavan asun. Pue paita vähäeleisen satiinihameen vastapariksi. Selkäosassa on v-leikkaus ja hihoissa 3/4 pituus. Paidassa on normaalimitoitus, valitse tavanomainen kokosi.

Materiaali on: 100% polyesteri.

Bruuns Bazaarin juuret johtavat lanseerausvuoteen 1994. Merkki nousi nopeasti noteerattujen tanskalaismerkkien rinnalle ja sen luomuksia on nähty myös monien julkkisten yllä. Bruuns Bazaar on moderni muotitalo, jonka ydin on skandinavisessa muotoilussa. Upeat kuosit ja mallit yhdistettynä vankkaan klassiseen perusmallistoon selittävät merkin laajan ja alati kasvavan uskollisten asiakkaiden määrää.

Tuotemerkki on valikoitunut Cillasiin monipuolisuutensa ja klassikko-malliston takia. Klassikot ovat aina valikoimissa olevia, muotoilultaan ajattomia ja klassisen tyylikkäitä vaatekaapin peruspilareita. Pidämme ajatuksesta, että suosikkivaatteita voi tilata lisää vuodesta toiseen. Sesonkien uutuusmallit ja juhlaankin sopivat asut tuovat sopivasti lisämaustetta mallistoon ja värittävät vaatekaappia mukavasti. Bruuns Bazaar on myös lisännyt kierrätettyjen ja ekologisten kuitujen osuutta tuotannossaan.

Lisätiedot

Koko

, ,