-30%

Makia Moominmamma Serenity Beanie Rose

41,30

  • Lämmin ja pehmeän mukava pipo
  • Käänteessä  Muumimamman kuva
  • Valmistettu kierrätysmateriaaleista

Varastossa

Kuvaus

Makian Muumimamma-malliston mukava ja lämmin neulepipo. Pipossa on ihana Muumimamma-logo ja se on valmistettu kierrätysmateriaaleista.

Kaulurin Materiaali on 50% kierrätettyä merinovillaa, 40% kierrätettyä polyamidia, 5 % kierrätettyä kashmirvillaa ja 5% muita kierrätettyä kuituja. Käsinpesu kylmässä vedessä ja silitys viielällä raudalla (alle 110 astetta). Kuositus kosteana. Suosittelemme tuuletuksia pidentämään pesukertojen väliä. Valmistettu Turkissa.

Hienopesu 30 asteessa samanväristen kanssa on sallittu. Laakakuivaus ja kuositus kosteana.

Muumimamma on Muumiperheen selkäranka. Rauhallinen, tasapainoinen ja perheen voimakeskuksena toimiva Muumimamma haluaa perheenjäsenten olevan onnellisia. Samalla hän tasapainoilee velvollisuuksiensa kanssa myrskyn silmässä. Muumimamma uskoo yksilöllisyyteen ja siihen, että virheistä opitaan. 

Makian Muumimamma-malliston värit ja tunnelmat ovat saaneet innoituksensa Muumeista ja yhteistyöprosessin pyörteistä. Muotoiluprosessin aikana tavoiteltiin ymmärrystä Muumimamman syvimmästä olemuksesta. Malliston nimi: ”Calm in the eye of the Storm” syntyi tämän luomistyön pohjalta. 

”Calm in the eye of the Storm” -mallisto tuo esiin sisintä voimaamme, rauhaa, herkkyyttä ja Muumimamman syvyyttä. Syvyys heijastuu meille lämpönä, pehmeytenä ja helppoutena. Malliston tarkoituksena on luoda turvallisuuden ja helppouden tunne kantajalleen. Delikaatin pehmeitä värejä ja neuleita, jotka tuovat mieleen Muumimamman lämpimän olemuksen.

Lisätiedot

Koko

, , ,