Canvas shopper in light beige fabric Teodorano print

195,00

  • Ikoninen Campomaggi canvas-shopperi
  • Valmistettu kokonaan käsityönä Italiassa
  • Paljon viimeisteltyjä yksityiskohtia

Varasto loppu

Kuvaus

Campomaggi ikoniset canvas-laukut valmistetaan täysin käsityönä Italiassa. Laukku on valmistettu tukevasta armeijan telttakankaasta ja siinä keyvesti likaa hylkivä käsittely. Canvas shopper-kasseissa on kauniisti käsitelty nahkahihna sekä paljon kauniita nahkaisia yksityiskohtia. Hihnan kiinnike ja muut metalliosat ovat messinkiä. Laukun takaosassa on nahkainen Campomaggi-logomerkki. Laukun sisäosassa on suuri vetoketjullinen sivutasku, pienempi nepparikiinnitteinen sivutasku sekä pieni nahkatasku puhelimelle. Laukussa on myös nahkaiset pidikkeet kynille ja avainlenkki. Laukun mukana tulee suojapussi.

Laukun koko on 37 x 40 x 15 cm.

Jokainen Campomaggi-laukku on oma yksilönsä käsinvalmistuksesta johtuen. Pieniä eroavaisuuksia mm. koon ja tikkauksien värissä saattaa ilmetä. Laukkua suositellaan pitämään kuivassa paikassa ja poissa auringonvalolta, sillä auringon säteet voivat muuttaa nahan värin. Älä jätä sitä kosketuksiin kosteuden kanssa pitkäksi aikaa. Älä käytä pesuaineita laukun puhdistamiseen. Pitkän käyttöjakson jälkeen suosittelemme laukun pyyhkimistä kuivalla puuvilla- tai villa kankaalla, joka palauttaa nahan kauneuden ja kiillon. 

Marco Campomaggi valmistaa artesaanilaukkuja Cesenessa Italiassa. Campomaggi-laukuissa, canvas-kasseissa ja koruissa yhdistyvät antiikin taiteen nahankäsittelytaito, luovuus, tarkkuus ja huolellinen käsityötaito. Jokainen Campomaggi-laukku kertoo ikäänkuin omaa tarinaansa. Italialaisesta muotokielestä puhumattakaan. Laukku on valmistettu rakkaudella säilymään eliniän ajan.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Canvas shopper in light beige fabric Teodorano print”