24 Bottles Clima Bottle Escapist 500 ml

38,00

  • Tyylikäs ja mukavan kevyt termospullo
  • Pitää juomat kylmänä 24 ja kuumana 12 tuntia
  • Kestävän kehityksen mukainen tuote

Varasto loppu

Kuvaus

Tyylikäs ja käteen mukavasti sopiva termosjuomapullo on valmistettu kevyestä ruostumattomasta teräksestä. Kaksikerroksinen teräskuori pitää juomat kylmänä 24 tuntia ja kuumana 12 tuntia. Suuaukko on tarpeeksi leveä myös jääpalojen lisäämistä varten. Materiaali on 100% myrkytön ja BPA- sekä ftalaatti-vapaa. Käsinpesu. Vetoisuus 500 ml ja koko: kork. 20,5 cm ja halkaisija 7,3 cm.

24 Bottles on italiainen design-brandi, joka tähtää toiminnallaan muovijätteen vähentämiseksi maapallolla. Tuotesarjaan kuuluu huolellisesti muotoiltuja, korkealaatuisia ja arjessa helposti mukana kulkevia tuotteita. Cilla’s valikoimiin on saapunut kestävän kehityksen mukaisesti tuotetusta, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja juomapulloja sekä näihin sopivia tarvikkeita.

24 Bottles juompulloissa näkyvä luku -0,08 tarkoittaa hiilidioksidin määrää kilogramoissa, joka syntyy jokaisen kertakäyttöisen muovipullon tuotannosta. Tämä määrä siis säästyy joka kerta, kun täytät oman juomapullosi. 24 Bottles kompensoi tuotteiden tuotannossa syntyvää kuormitusta kansainvälisen uudelleen metsitys ohjelman kautta. Pullojen hiilijalanjälki pysyy tämän ansiosta nollassa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “24 Bottles Clima Bottle Escapist 500 ml”