Nail Polish Star

9,50

  • Pikkutyttöjen suosikkikynsilakka
  • Poistetaan kuorimalla kynneltä
  • Ei tarvita kynsilakanpoistoainetta

Varastossa

Kuvaus

Pikkutyttöjen (ja vähän äitienkin) suosikkikynsilakka! Star väri on kaunis hopea. Kynsilakka on vesipohjainen ja vegaani. Kynsilakka on vedenkestävä ja se poistetaan kuorimalla lakka pois kynnen pinnalta. Valmistettu Ranskassa. Pakkaus sisältää 5ml.

Käyttö: lisää kaksi kerrosta kynsilakkaa puhtaalle ja kuivalle kynnelle. Anna ensimmäisen kerroksen kuivua ennen toisen lisäämistä. Poistettaessa kuori kynsilakka kynnen alaosasta yläosaan päin, kuten poistaisit tarraa.

Tuotetta tulee käyttää aikuisten valvonnassa ja se ei ole tarkoitettu syötäväksi. Tuote ei sovellu alle kolme vuotiaille. Kosketusta silmien kanssa tulee välttää. Sulje pullo huolellisesti käytön jälkeen ja älä lisää pulloon muita aineita. Säilytä kuivassa ja huoneen lämmössä. Suositeltu pitoaika kynsillä korkeintaan 4 päivää.

INGREDIENTS : AQUA (WATER), POLYURETHANE-61, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, POLYBUTYLENE TEREPHTHALATE, PPG-2 METHYL ETHER, SILICA, ACRYLATES COPOLYMER, PEG-150/DECYL ALCOHOL/SMDI COPOLYMER, AMMONIUM HYDROXIDE, BARIUM SULFATE, BHT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ETHYLENE/VA COPOLYMER, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, PPG-30 BUTYL ETHER, PROPYLENE GLYCOL, POLYURETHANE-11, SILICA DIMETHYL SILYLATE, SODIUM DEHYDROACETATE, TOCOPHEROL, CI 77000 (ALUMINUM POWDER), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).