Nail Polish Lagon

9,50

  • Pikkutyttöjen suosikkikynsilakka
  • Poistetaan kuorimalla kynneltä
  • Ei tarvita kynsilakanpoistoainetta

Varasto loppu

Kuvaus

Pikkutyttöjen (ja vähän äitienkin) suosikkikynsilakka! Lagon väri on saanut innoituksensa trooppisten laguunien vesistä. Kynsilakka on vesipohjainen ja vegaani. Kynsilakka on vedenkestävä ja se poistetaan kuorimalla lakka pois kynnen pinnalta. Valmistettu Ranskassa.

Käyttö: lisää kaksi kerrosta kynsilakkaa puhtaalle ja kuivalle kynnelle. Anna ensimmäisen kerroksen kuivua ennen toisen lisäämistä. Poistettaessa kuori kynsilakka kynnen alaosasta yläosaan päin, kuten poistaisit tarraa.

Tuotetta tulee käyttää aikuisten valvonnassa ja se ei ole tarkoitettu syötäväksi. Tuote ei sovellu alle kolme vuotiaille. Kosketusta silmien kanssa tulee välttää. Sulje pullo huolellisesti käytön jälkeen ja älä lisää pulloon muita aineita. Säilytä kuivassa ja huoneen lämmössä. Suositeltu pitoaika kynsillä korkeintaan 4 päivää.

INGREDIENTS : AQUA (WATER), POLYURETHANE-61, SILICA, PPG-2 METHYL ETHER, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), SODIUM DEHYDROACETATE, PARFUM (FRAGRANCE), PROPYLENE GLYCOL, PEG-150/DECYL ALCOHOL/SMDI COPOLYMER, PPG-30 BUTYL ETHER, PEG-40 CASTOR OIL, CI 74260 (PIGMENT GREEN), ETHYLHEXYLGLYCERIN, AMMONIUM HYDROXIDE, AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER, BENTONITE, AMINOMETHYL PROPANOL, SILICA DIMETHYL SILYLATE, SODIUM LAURYL SULFATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHEROL, BHT, PHENOXYETHANOL.