Kaste pellavapyyhe 95 x 180 cm harmaa valkoinen

64,00

  • Tyylikäs ja vähäeleinen pellavapyyhe
  • Korkeatasoinen eurooppalainen materiaali
  • Erittäin imukykyinen ja pitkäikäinen pyyhe

Varasto loppu

Kuvaus

Tyylikäs Kaste pellapyyhe on pitkäikäinen pyyhe ja soveltuu hyvin myös lahjaksi. Pellavapyyhe on hyvin imukykyinen ja tämä ominaisuus paranee käyttö- ja pesukertojen myötä. Harmaalla pohjalla on kauniita kudottuja valkoisia raitoja.

Pyyhe on valmistettu Euroopassa kasvaneesta ja kehrätystä 100% Masters of Linen -aivinapellavasta Öko-Tex-standardin mukaan. Lanka on värjätty Euroopassa, pääosin Suomessa kutomon lähistöllä. Tuotesuunnittelu, materiaalihankinta, kankaan rakennesuunnittelu ja jacquard-kutomakoneen ohjelmointi on toteutettu omassa kutomossa Suomessa. Pyyhe on  ommeltu tytäryhtiössä Liettuassa tai omassa ompelimossa tai alihankkijoilla Suomessa.

Pesu 60°C runsaassa vedessä erillään muusta pyykistä. Myös 40°C riittää. Suosittelemme mahdollisimman pientä määrää neutraalia pesuainetta. Vältä huuhtelu- ja valkaisuaineita. Normaali linkous. Ei rumpukuivausta. Tuotteesta irtoaa pesussa nukkaa. Tarkista nukkasihti ennen ja jälkeen pesun. Silitä tekstiili pellavan säädöillä. Värjäämätön pellava vaalenee pesujen myötä.