Humble Brush Blue soft

6,00

  • Ekologinen, ergonominen ja tyylikäs hammasharja
  • Bambuvarsi ja BPA-vapaa nylon6 DuPont -harjakset
  • Ostamalla harjan tuet Humble Smile -järjestön toimintaa

Varastossa

Kuvaus

Ekologisessa ja tyylikkäässä bambuhammasharjassa on kompostoituva bambuvarsi ja laadukkaat BPA-vapaat Nylon-6 DuPont-harjakset. Hammasharja tuntuu hyvältä kädessä ergonomisen varren ja luonnostaan hyvän pidon ansiosta. Kauniisti muotoiltu harja myös näyttää hyvältä kylpyhuoneessa. Hammasharjan pään pyöreä muoto on suunniteltu niin, että harja ylettyy kaikkialle suuhun. Pehmeät ja pyöristetyt harjakset ovat hellävaraisia hampaille ja ikenille.

Pakkauksen kierrätys: Hammasharjan varsi on valmistettu 100 % kompostoituvasta bambusta. Sitä on mukava käyttää ergonomisen varren ja luonnostaan hyvän pidon ansiosta. Hammasharjat on pakattu läpinäkyvään ja kompostoituvaan kääreeseen, joka on täysin kasviperäinen. Harjakset jotka on valmistettu nylonista voi myös hävittää normaalin talousjätteen mukana.

Yksi harja, kaksi hymyä -periaatteena on enemmän kuin vain hammasharjojen lahjoittamista. Humble Smile -hyväntekeväisyysjärjestö jakaa kattavaa ja ennaltaehkäisevää tietoa ja hammashoitoa sitä tarvitseville lapsille ympäri maailman, Humble Brush -hammasharjamyyntien rahoittamana. Humble Smile -järjestön projektien määrä on kasvussa ja niitä on meneillään ympäri maailman. Projektit rahoitetaan hammasharjojen myynnin sekä yrityskumppaneilta saadun tuen avulla.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Humble Brush Blue soft”