Honoré des Prés Sexy Angelic EdT 50 ml

69,00

  • Sexy Angelic tuoksu on makea viettelystuoksu
  • Kuuluisan ranskalaisen tuoksutalon luoma
  • ECOCERT luomukosmetiikkasertifioitu tuoksu

Varastossa

Kuvaus

Raikkaan seksikäs Honoré des Prés Sexy Angelic yllättää tuoksullaan. Jotain kovin tuttua ja silti niin uutta ja uskaliasta.

Makea viettelysresepti kätkee sisäänsä hyppysellisen hemlokkipuun kukkia, toisen Kiinan angelikaa ja vielä vivahduksen vastaleivottua Calisson-marsipaania Aix-en-Provencesta.

Honoré des Prés on ranskalainen moderni parfyymitalo jonka missiona on muuttaa parfyymien maailmaa. He haluavat luoda 100 % luonnollisia, iholla eläviä tuoksuja ilman kompromisseja laadun suhteen. Unisex-tuoksu sopii mainiosti myös miehille.

Monista Artisan du Parfumeur tuoksuista sekä mm Hermesille kehitetystä ”Iris” tuoksusta tunnettu Olivia Giacobetti otti lähes mahdottomalta tuntuneen haasteen vastaan ja lähti omalla intohimoisella ja artistisella tyylillään kehittelemään Ranskan ensimmäistä täysin ekologista parfyymisarjaa yhteistyössä Grassessa (Provence) sijaitsevan Robertet parfyymitalon kanssa. Paitsi että Robertet parfyymitalolla on runsas valikoima luonnon parhaita raaka-aineita, sen maine harvinaisten ja kalliiden raaka-aineiden etsijänä on lähes tarunhohtoinen.

Muutaman vuoden intensiivisen, taiteen ja tekniikan yhteistyön tuloksena Olivia loi ainutlaatuisen tuoksusarjan. Honoré des Prés lanseerasi 2008 vuoden lopussa ensimmäisen, ranskalaisen eco design parfyymisarjan. Näissä parfyymeissa tuoksuu luonnon monimuotoisuus.

Kaikilla Honoré des Prés -sarjan tuoksuilla on ranskalainen ECOCERT luomukosmetiikkasertifiointi. Ei öljynjalostuksen välituotteita, ei väriaineita, ei ftalaatteja, ei eläinkokeita tai eläinperäisiä ainesosia. Ei riskejä iholle.