Moi Forest hand cream

16,00

  • Käsien ihoa suojaava ja vahvistava luonnonvoide
  • Sisältää Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta
  • Eheyttävä metsäkylpy kosmetiikan muodossa

Varastossa

Kuvaus

Moi Forest Forest Dust After Care Hand Cream vahvistaa käsien ihoa ja mikrobiomia. Kädet ovat jatkuvalla rasituksella ja ne kaipaavat erityistä huolenpitoa päivittäin. Käsien pesu, käsidesin käyttö ja esimerkiksi pölyisissä tiloissa työskentely rasittavat käsien ihoa. Moi Forest on kehittänyt voiteen, joka korjaa ja suojaa ihoa, jotta kädet pysyisivät kauniina ja vahvana rasituksesta huolimatta. Käsivoiteen ´vaikuttavina aineina on mm.  hiilidioksidiuutettu puolukkaöljy, kauraöljy, ravitseva karitevoi, kosteuttava koivunmahla, tutkitusti mikrobiomia vahvistavaa Reconnecting Nature™ -mikrobiuute sekä miedon pitoisuuden niaouliöljy, joka antaa voiteelle raikkaan metsäisen tuoksun. Niaouliöljy selkeyttää mieltä ja syventää hengitystä. Se lievittää myös kutinaa iholla ja hillitsee ihoärsytyksiä.

INCI: Aqua, Betula Pendula (Birch) Sap*, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Cetearyl Glucoside, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Humus Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil*, Melaleuca Viridiflora (Niaouli) Leaf Oil, Vaccinium Vitis-Idaea (Lingonberry) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Vanilla Planifolia (Vanilla) Extract, Alcohol, Glyceryl Caprylate, Sodium Dehydroacetate, Tocopherol, Sodium Phytate, Limonene**.

*Luomuviljelty raaka-aine

Metsän terveysvaikutuksista on tiedetty jo pitkään, ja nyt siitä on myös yliopistotasoista tutkimusta, ja vieläpä kotimaista sellaista! Kaupungistumisen myötä valtaosa ihmisistä on siirtynyt asumaan ympäristöön, jossa päivittäinen yhteys luontoon on kadonnut. Samalla altistuminen metsän maaperän hyville mikrobeille on estynyt ja erilaiset terveys- ja iho-oireet lisääntyneet. Päivittäinen metsäaltistus vahvistaa ihon mikrobiomia, mutta urbaaneissa ympäristöissä metsäyhteys ja ihon saama immuunipuolustuksen harjoitus jää vähäiseksi.

Metsän maaperässä on todistettu olevan ihmisen iholle ja hyvinvoinnille suotuisia mikrobeja, joille altistuminen ennaltaehkäisee ja hoitaa länsimaissa yleistyviä elintapoihin liittyviä sairauksia. Moi Forest tuo metsän hyödyt jokaisen saataville tieteellisesti tutkitun Reconnecting Nature™ -mikrobiuutteen avulla. Moi Forest tuotteet mahdollistavat eheyttävän metsäkylvyn ihonhoitotuotteiden muodossa päivittäiseksi osaksi urbaania elämää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Moi Forest hand cream”