Evolve Organic Beauty Pure Mask Magic

39,90

  • Kolme suosikkinaamiota yhdessä
  • Pakattuna kauniiseen lahjapakkaukseen
  • Ihana lahjaidea itsestään huolehtivalle

Varastossa

Kuvaus

Evolve Organic Beauty Pure Mask Magic sopii lahjaksi itsestään huolehtivalle ja sädehtivälle läheiselle.  Pakkaus sisältää kolme kasvonaamiota, jotka on suunniteltu kuorimaan, elvyttämään ja ravitsemaan ihoa. Pakkauksesta voi valita juuri sen hetkiseen tarpeeseen sopivan naamion tai kokeilla multi-maskingia, eli Käytä kaikkia kolmea yhdessä kasvojen eri alueille.

Suklainen naamio kuorimaan ja kirkastamaan ihoa, hedelmäinen naamio elvyttämään ja virkistämään ihoa ja extrahehkua antava ravitseva kultanaamio.

Bio-Retinol Gold Mask Kasvonaamio 30 ml

Ihon nuorekkuutta lisäävä kasvonaamio taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan samalla raviten ja kosteuttaen ihoa. Luomu kasvonaamio sisältää Bidens Pilosa -kasvista saatavaa Bio-Retinolia, joka toimii kohottaen, kollageenisynteesiä stimuloiden ja ihon nuorekkuutta tukien. Argan- ja ruusunmarjaöljy ravitsevat ja kosteuttavat ihoa samalla kun vastuullisesti hankitut kultapigmentit antavat iholle upean hehkun.

Radiant Glow Mask Kasvonaamio 30 ml

Tämä ihanan suklainen naamio ´kuorii hellästi pois kuollutta ihosolukkoa tehden ihosta silkkisen pehmeän. Manteliöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa, kun antioksidanttirikas raakakaakao suojaa ihoa ja parantaa sen kosteustasapainoa tehden ihosta terveen hehkuvan. Kookoksenkuorijauhe kuorii hellävaraisesti pois kuollutta ihosolukkoa tehden ihosta sileän pehmeän. Luonnolliset sokeriuutteet muuttuvat täyteläiseksi maidoksi kosketuksissa veden kanssa jättäen ihon puhtaaksi ja ravituksi.

Miracle Mask Kasvonaamio 30 ml

Herkullinen kasvonaamio sisältää luonnollisia hedelmähappoja kuten glykolihappoa sokeriruo’osta, jotka saavat aikaan välittömästi pehmeän ja sileän ihon. Peruvian maca, ikivanha energiapommi edistää solujen uudistumista, kirkastaa ihoa ja häivyttää ikääntymisen merkkejä samalla kun papaya kuorii ihoa luonnollisesti.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Evolve Organic Beauty Pure Mask Magic”