Transparent Lolita Lempicka Lampe Berger Premium Gift Pack

69,00

  • Ilmanpuhdistaja ja kaunis sisustusesine
  • Vie epämiellyttäviä hajuja pois asunnosta
  • Voidaan myös käyttää tuomaan tuoksua

Varastossa

Kuvaus

Maison Berger Paris Lolita Lempicka premium lahjapakkaus on oodi Lolita Lempickalle, muoti-stailistille, parfyyminenälle, muotoilijalle ja ennen kaikkea pariilisilaiselle naisellisuuden tulkitsijalle.

Lolitan Lempickan ikoninen luomus, Mon Premier Parfum on toiminut tämän Maison Berger ilmanpuhdistimen innoittajan. Puhdistin on replica Parfyymipullosta, joka ilmineeraa modernia ja tyyliteltyä omenaa.

Pakkauksen mukana tuleva tuoksuneste toistaa myös parfyymin ultra-naisellista, sensuellin makeaa tuoksua. Tuoksussa tuntuvat lakritsan, orvokin ja tonka-pavun jännittävät nuotit.

Lahjapakkaus sisältää Lampe Berger ilmanpuhdistin lasipullon, sydänlangan, suojakorkin, sammutuskorkin ja suppilon. Pakkauksessa on mukana tuoksuva polttoneste. Nestepakkauksen koko on 250 ml.

Lampe Berger Paris pitkä historia ulottuu sen perustamisvuoteen 1898, jolloin kemisti/apteekkari Maurice Berger kehitti Lampe Berger-katalyyttisen ilmanpuhdistajan sairaala käyttöön virustautien leviämisen ennalta ehkäisyyn. Lampe Berger lamppuja myydään ympäri maailmaa ja lamput ja tuoksut tutkii riippumaton Terveysviranomaisten laboratorio, joka on myöntänyt tuotteille laatusertifikaatin.

Ilmanpuhdistimen sydänlangassa kiinni oleva katalysaattori kuumenee niin kuumaksi, että se hajottaa ilmassa olevia molekyylejä ja samalla puhdistaa yli 66% huoneilman epäpuhtauksista. Ilmanpuhdistaja poistaa epämiellyttävät hajut, tekee ilman helpommaksi hengittää ja on apuna astmaatikoille ja tuoksuallergisille. Lampussa voi käyttää tuoksutonta nestettä tai lisätä erilaisia huonetuoksuja kodin tunnelmaa luomaan.