Urang Love Rose x Hibiscus Mask

12,00

  • Ihoa kirkastava ja kosteuttava kasvonaamio
  • Sisältää mm. hyaluronihappoa ja ruusuvettä
  • Harso on valmistettu eucalyptuksen kuiduista

Varasto loppu

Kuvaus

Ihoa kirkastava ja kosteuttava sheet mask-harsonaamio sisältää luomulaatuista ruusuvettä, hibiscus kukkaisuutetta sekä hyaluronihappoa. Innovatiivinen käyttömenetelmä säilyttää naamion tuoreena ja raikkaana. Käyttö: 1. Revi sydämen muotoinen pakkaus keskeltä 2. Kaada seerumi luomupuuvillaisen harsonaamion joukkoon, sulje suuaukko ja sekoita. 3. Levitä harsonaamio kasvoille ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Poista naamio ja taputtele ylimääräinen seerumi ihoon.

Aktiiviraaka-aineet:

Hyaluronihappo: Hyaluronihappo pystyy sitomaan itseensä moninkertaisen määrän kosteutta, ja on siksi todella tehokas ihon kosteuttaja ja kosteuden säilyttäjä. Hyaluronihappo silottaa ihoa palauttamalla sille luonnollisen kosteustasapainon, jonka ansiosta kuivuudesta johtuvat juonteet tasoittuvat. Hyaluronihappoa esiintyy iholle myös luonnostaan, ja eri kokoiset hyaluronihappomolekyylit kosteuttavat ihon eri kerroksia.

Ruusuvesi: Ihoa uudistava ruusuvesi sopii kaikkien ihotyyppien hoitoon, erityisesti ikääntyvälle sekä herkälle iholle. Se kosteuttaa, pehmentää ja vahvistaa ihoa sekä vahvistaa sen luontaista suojaa. Luonnollinen anti-age-vaikutus hoitaa ikääntymisen merkkejä ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Aromaattisen tuoksuinen ruusuvesi tasapainottaa ihon lisäksi myös mieltä.

Käyttöohje: 1. Avaa sydämen muotoinen pakkaus repäisemällä keskeltä 2. Kaada seerumi harsonaamion joukkoon, sulje suuaukko ja sekoita. 3. Levitä harsonaamio kasvoille ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Poista naamio ja taputtele ylimääräinen seerumi ihoon.

Koko: 20ml

Inci: Rosa Damascena Flower Water, Aqua, Pentylene Glycol, *Glycerin, Betaine, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, *Hibiscus Sabdariffa Flower, Sclerotium Gum, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, *Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower, *Calendula Officinalis Flower, Arginine.

*Organic ingredient

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Urang Love Rose x Hibiscus Mask”