-30%

Skyn Iceland Youth Serum

36,40

  • Ravitseva tehoseerumi
  • Miellyttävä nopeasti imeytyvä koostumus
  • Sisältää ihon terveydelle tärkeitä raaka-aineita

Varasto loppu

Kuvaus

Tehoseerumi on luotu ehkäisemään stressin aiheuttamia ikääntymisen merkkejä. Seerumissa on miellyttävä nopeasti imeytyvä koostumus. Seerumin avulla saavutat terveen sekä hehkuvan ihon. Kirkastava, rauhoittava ja siloittava seerumi.

Levitä seerumi kasvoille sekä kaulan alueelle puhdistuksen jälkeen. Levitä seerumin päälle päivä- tai yövoide.

Vaikuttavista raaka-aineista sinkki on luonnollinen ihonhoitoaine, joka rauhoittaa ihoa samalla vähentäen punoitusta ja säätelemällä öljyntuotantoa saadakseen kirkkaan ja mattapintaisemman ihon. Ergotioneiini on luonnossa esiintyvä aminohappo, joka suojaa ihoa ympäristömyrkkyjen, kuten UV-säteilyn ja saastumisen haitallisilta vaikutuksilta. Camelina öljy on kevyt pehmentävä öljy, joka sisältää välttämättömiä rasvahappoja ja luonnollisia antioksidantteja. Astaksantiiniuute, joka on kerätty Islannin mikrolevistä käyttäen 100% uusiutuvaa geotermistä energiaa, tämä karotenoidi on yksi tehokkaimmista antioksidanteista planeetalla. Se on 6000 kertaa vahvempi kuin C-vitamiini ja sillä on luonnolliset ikääntymistä estävät ominaisuudet ja tehokas tulehdusta ehkäisevä vaikutus. 

Seerumi sisältää myös Icelandic Complex -sekoitusta. Luonnollinen sekoitus mukailee ihon raaka-aineita, joita stressi kuluttaa liiallisesti ihostamme. Raaka-aineet on kerätty Islannin luonnosta ja sen pohjana on saasteeton ja mineraalipitoinen (sisältää kuutta ihon kosteuttukselle ja puhdistukselle tärkeää mineraalia) jäätikkövesi. Sekoituksessa on myös mukana omegahappo-pitoisia lakan- ja karpalonsiemenöljyjä sekä puhdasta molekulaarista happea, joka kuljettaa energiaa ihon syvempiin kerroksiin asti ja palauttaa nuorekasta hehkua iholle.

Tuote sisältää 30 ml.