Skyn Iceland the ANTIDOTE Cooling Daily Lotion

48,00

  • Ihanasti viilentävä ja rauhoittava kevyt kosteusvoide
  • Tekee ihosta raikkaan, terveen ja kuulaan näköisen
  • Sisältää paljon ihon terveydelle tärkeitä raaka-aineita

Varastossa

Kuvaus

Ihanasti viilentävä, erityisen raikkaan tuoksuinen ja ohut kosteusvoide tasapainottaa stressaantunutta ihoa. Voide sopii erityisesti iholle, joka on on ärtynyt, stressaantunut ja epätasapainossa. Se kostetuttaa, rauhoittaa, tasapainottaa, puhdistaa ihoa ja palauttaa sen luonnollisen raikkaan ja terveen näköiseksi ja tuntuiseksi. The Antidote -voiteen päivittäinen käyttö vahvistaa ihoa ja suojaa sitä stressin haittavaikutuksilta.

Taputtele voidetta hellävaraisesti puhdistuksen jälkeen kasvojen ja kaulan iholle. Voide tuntuu mukavan viileältä iholla pienen hetken ajan. Halutessasi lisää kosteutusta, käytä kosteuttavaa seerumia voiteen alle. Vältä voiteen ja seerumin levittämistä silmänympärysiholle.

Vaikuttavista raaka-aineista hiivauute vahvistaa ihoa ja auttaa rauhoittamaan tulehdustiloja ihosssa. Valkopaju rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja ennaltaehkäisee näppylöiden syntymistä. Omega 3, 6 ja 9 rasvahapot auttavat säilyttämään ihon luonnollista kosteustasapainoa. Minttu-johdannainen antaa voiteelle viilentävän tuntemuksen ja tehostaa ihon mikroverenkiertoa ja tämän ansiosta vähentää ihon punoitusta. Mesiangervonuute tasapainottaa rasvaista ihoa, tiivistää ihohuokosia ja kirkastaa ihoa. Jojoba pitää ihon pehmeänä ja kosteutettuna ja islanninlevä elvyttää ihoa tehokkaasti ja tasapainottaa ihoa tulehdustilojen ehkäisemiseksi.

Voide sisältää myös Icelandic Complex -sekoitusta. Luonnollinen sekoitus mukailee ihon raaka-aineita, joita stressi kuluttaa liiallisesti ihostamme. Raaka-aineet on kerätty Islannin luonnosta ja sen pohjana on saasteeton ja mineraalipitoinen (sisältää kuutta ihon kosteuttukselle ja puhdistukselle tärkeää mineraalia) jäätikkövesi. Sekoituksessa on myös mukana omegahappo-pitoisia lakan- ja karpalonsiemenöljyjä sekä puhdasta molekulaarista happea, joka kuljettaa energiaa ihon syvempiin kerroksiin asti ja palauttaa nuorekasta hehkua iholle.

Tuote sisältää 52 ml.