Skyn Iceland Nordic Renewal Pre & Probiotic Cream

55,00

  • Uudistava kasvovoide, syväkosteuttaa
  • Sopii kaikille ihotyypeille
  • Sisältää ihon terveydelle tärkeitä raaka-aineita

Varastossa

Kuvaus

Tämä kosteusvoide on täynnä prebiootteja ja probiootteja, jotka auttavat solujen uusiutumisessa. Ne tukevat ja parantavat ihon mikrobiomin hyviä bakteereja ja luovat tasapainon. Voide syväkosteuttaa ihoa.

Levitä kasvoille ja kaulalle aamuin illoin.

Vaikuttavista raaka-aineista probioottinen kolmoiskompleksi auttaa ihon uudistamisessa ja edistämään luonnollisesti vahvaa ihon mikrobiomia. Kolme voimakasta fermentoitua uutetta yhdessä parantavat ihon sävyä, lisäävät hehkua ja kosteutta samalla kun vahvistavat ihon vastustuskykyä fyysisille ja kemiallisille tekijöille. Plankton -lämpövesi siältää runsaasti kalsiumia, magnesiumia, seleeniä ja piidioksidia. Ehkäisee erinomaisesti tulehdusta. Hyaluronihappo tunnetaan vertaansa vailla olevista kosteutta sitovista ominaisuuksista.

Voide sisältää myös Icelandic Complex -sekoitusta. Luonnollinen sekoitus mukailee ihon raaka-aineita, joita stressi kuluttaa liiallisesti ihostamme. Raaka-aineet on kerätty Islannin luonnosta ja sen pohjana on saasteeton ja mineraalipitoinen (sisältää kuutta ihon kosteuttukselle ja puhdistukselle tärkeää mineraalia) jäätikkövesi. Sekoituksessa on myös mukana omegahappo-pitoisia lakan- ja karpalonsiemenöljyjä sekä puhdasta molekulaarista happea, joka kuljettaa energiaa ihon syvempiin kerroksiin asti ja palauttaa nuorekasta hehkua iholle.

Tuote sisältää 50 ml.