Skyn Iceland Hydro Cool Firming Face Gels

40,00

  • Naamiot otsalle ja suunpielen juonteisiin
  • Tasoittaa tehokkaasti juonteita
  • Sisältää ihon terveydelle tärkeitä raaka-aineita

Varastossa

Kuvaus

Geelilappunaamiot otsalle ja suunpielen juonteisiin. Tasoittaa tehokkaasti juonteita, kiinteyttää, tasoittaa ihon sävyä ja ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä.

Aseta naamiot otsalle ja suunpieliin puhdistuksen jälkeen. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Levitä naamion jälkeen kasvoille seerumi ja yö- tai päivävoide. Käytä naamioita kerran viikossa.

Vaikuttavista raaka-aineista tomaatti kalluksen kantasolu-uute on rauhoittava, kosteuttava, antioksidanttipitoinen uute, joka sisältää erittäin paljon lykopeenia, voimakas antioksidantti, jonka on osoitettu parantavan ihon kykyä suojautua haitallisilta UV-säteiltä. Hydrolysoitu ekstensiini kosteuttaa, tasoittaa juonteita ja kiinteyttää. Ginseng-kalluksen kantasolu uute elvyttää ihoa kirkastavalla, antioksidanttisella vaikutuksella ja parantaa kollageenituotantoa. Kupari-tripeptidi-1 käynnistää kollageenin tuotannon, parantaa ihon sävyä, rakennetta ja kiinteyttää. Asetyyliheksapeptidi-8 auttaa vähentämään juonteita.

Naamio sisältää myös Icelandic Complex -sekoitusta. Luonnollinen sekoitus mukailee ihon raaka-aineita, joita stressi kuluttaa liiallisesti ihostamme. Raaka-aineet on kerätty Islannin luonnosta ja sen pohjana on saasteeton ja mineraalipitoinen (sisältää kuutta ihon kosteuttukselle ja puhdistukselle tärkeää mineraalia) jäätikkövesi. Sekoituksessa on myös mukana omegahappo-pitoisia lakan- ja karpalonsiemenöljyjä sekä puhdasta molekulaarista happea, joka kuljettaa energiaa ihon syvempiin kerroksiin asti ja palauttaa nuorekasta hehkua iholle.

Sisältää 4 hoitokertaa.