Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels

33,00

  • Ihanat geelilaput kiinteyttävät ja kirkastavat silmänympärysihoa
  • Auttaa vähentämään turvotusta
  • Pakkaus sisältää 4 paria

Varastossa

Kuvaus

Naamiolaput silmänympärysihon hoitoon. Nämä ihanat geelilaput kiinteyttävät ja kirkastavat silmänympärysihoa. Auttaa myös vähentämään turvotusta. Silmät virkistyvät ja rauhoittuvat 10 minuutissa.

Pakkauksen mukana tulee 4 paria lappuja ja geeli, joka levitetään silmän alle. Vaikutusaika 10 minuuttia. Käytä kerran viikossa.

Vaikuttavista raaka-aineista ekstensiini kosteuttaa, tasoittaa juonteita ja kiinteyttää. Ginkgo biloba -lehtiuute parantaa verenkiertoa, kirkastaa silmänympärysihoa ja vähentää turvotusta. Voimakas antioksidantti Q10, ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä.

Geeli sisältää myös Icelandic Complex -sekoitusta. Luonnollinen sekoitus mukailee ihon raaka-aineita, joita stressi kuluttaa liiallisesti ihostamme. Raaka-aineet on kerätty Islannin luonnosta ja sen pohjana on saasteeton ja mineraalipitoinen (sisältää kuutta ihon kosteuttukselle ja puhdistukselle tärkeää mineraalia) jäätikkövesi. Sekoituksessa on myös mukana omegahappo-pitoisia lakan- ja karpalonsiemenöljyjä sekä puhdasta molekulaarista happea, joka kuljettaa energiaa ihon syvempiin kerroksiin asti ja palauttaa nuorekasta hehkua iholle.

Pakkaus sisältää 4 paria.