Skyn Iceland Glacial Face Wash

32,00

  • Vaahtoava puhdistusemulsio kasvoille.
  • Virkistää ja rauhoittaa stressaantunutta ihoa.
  • Sisältää ihon terveydelle tärkeitä raaka-aineita

 

Varastossa

Kuvaus

Onko ihosi väsynyt, stressaantunut ja ärtynyt? Hemmottele sitä virkistävällä, vaahtoavalla puhdistusaineella, joka jättää ihosi puhtaaksi ja kosteutetuksi. Tämä mieto puhdistusemulsio on valmistettu puhtaimmista Islannin jäävesistä ja hyödyllisistä kasviperäisistä aineista. Ihon harmonia, tasapaino ja hehku palautuvat.

Vaahdota pieni määrä tuotetta käsien välissä, hiero pyörivin liikkein kasvoille ja huuhtele. Lisää kasvoille puhdistuksen jälkeen seerumi sekä päivä- tai yövoide.

 

Vaikuttavista raaka-aineista valkoisessa pajunkuoressa on luonnossa esiintyvää salisyylihappoa, joka rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa ja auttaa estämään ihon puhkeamista. Kaura puhdistaa hellävaraisesti. Islanninlevä elvyttää ihoa tehokkaasti ja tasapainottaa ihoa tulehdustilojen ehkäisemiseksi. Cylindrica -siemenöljy on voimakas luonnollinen antioksidantti, joka auttaa pitämään ihon lipiditasapainon kunnossa.

Puhdistusemulsio sisältää myös Icelandic Complex -sekoitusta. Luonnollinen sekoitus mukailee ihon raaka-aineita, joita stressi kuluttaa liiallisesti ihostamme. Raaka-aineet on kerätty Islannin luonnosta ja sen pohjana on saasteeton ja mineraalipitoinen (sisältää kuutta ihon kosteuttukselle ja puhdistukselle tärkeää mineraalia) jäätikkövesi. Sekoituksessa on myös mukana omegahappo-pitoisia lakan- ja karpalonsiemenöljyjä sekä puhdasta molekulaarista happea, joka kuljettaa energiaa ihon syvempiin kerroksiin asti ja palauttaa nuorekasta hehkua iholle.

Tuote sisältää 150ml.