Skyn Iceland Glacial Cleansing Cloths

17,90

  • Puhdistusliinat virkistävät ja rauhoittavat ihoa
  • Helppo ottaa mukaan myös matkalle
  • Sisältää iholle hyviä raaka-aineita

 

Varastossa

Kuvaus

Ei vettä? Ei ongelmaa. Nämä puhdistusliinat virkistävät, rauhoittavat ja puhdistavat ihoa liikkeellä ollessasi. Puhdistusliinoilla on helppo puhdistaa kasvot meikistä ja muista epäpuhtauksista samalla virkistäen ja rauhoittaen stressaantunutta ihoa. Liinat sisältävät Islannin jäävettä ja hyödyllisiä luonnollisia uutteita. Puhdistusliinoissa on raikas tuoksu eivätkä ne jätä ihoa tahmeaksi.

Hiero puhdistusliinojen reunoja yhteen luodaksesi vaahdon ja pyyhi hellävaraisesti kasvot. Et tarvitse vettä lainkaan sillä kasvoja ei tarvitse huuhdella puhdistuksen jälkeen.  Lisää puhdistuksen jälkeen seerumi sekä päivä- tai yövoide.

Vaikuttavista raaka-aineista valkoisessa pajunkuoressa on luonnossa esiintyvää salisyylihappoa, joka rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa ja auttaa estämään ihon puhkeamista. Kurkku rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Kookosöljy puhdistaa hellävaraisesti.

Puhdistusliinat sisältävät myös Icelandic Complex -sekoitusta. Luonnollinen sekoitus mukailee ihon raaka-aineita, joita stressi kuluttaa liiallisesti ihostamme. Raaka-aineet on kerätty Islannin luonnosta ja sen pohjana on saasteeton ja mineraalipitoinen (sisältää kuutta ihon kosteuttukselle ja puhdistukselle tärkeää mineraalia) jäätikkövesi. Sekoituksessa on myös mukana omegahappo-pitoisia lakan- ja karpalonsiemenöljyjä sekä puhdasta molekulaarista happea, joka kuljettaa energiaa ihon syvempiin kerroksiin asti ja palauttaa nuorekasta hehkua iholle.

Tuote sisältää 30 kertakäyttöistä puhdistusliinaa.