Skyn Iceland Dissolving Microneedle Eye Patches

18,50

  • Tehokkaat naamiolaput silmänympärysihon hoitoon
  • Täydellinen apu väsyneille silmille
  • Pakkaus sisältää yhden parin

Varastossa

Kuvaus

Tehokkaat naamiolaput silmänympärysihon hoitoon. Täydellinen apu väsyneille silmille. Naamiolapuissa on pieniä mikroneuloja, jotka sisältävät hoitavia raaka-aineita. Korkean teknologian mikroneuloista jokainen koostuu ikääntymistä ehkäisevistä ainesosista. Neulat ovat hyvin pieniä eivätkä ne satu ollenkaan. Laittaessa laput iholle saattaa tuntua hieman kutinaa (näin tiedät tuotteen toimivan). Mikroneulat liukenevat hitaasti ihohuokosiin, tasoittaen juonteita. Pientä punoitusta voi esiintyä käytön jälkeen, mutta se häviää nopeasti.

Puhdista silmänympärysalue. Tämän jälkeen lisää ohut kerros kirkastavaa seerumia. Laita seerumin päälle lappu neulat alaspäin ihoa vasten. Kiinnitä lappu painamalla varovasti 5-10 sekunnin ajan. Anna vaikuttaa 2 tuntia tai jopa yön yli maksimaalisen imeytymisen saavuttamiseksi. Naamioita voi käyttää kahdesti viikossa kahden ensimmäisen viikon ajan ja sen jälkeen kerran viikossa ylläpito hoitona.

Vaikuttavista raaka-aineista erittäin ohuet liukenevat mikroneulat sulavat ihon pintakerroksiin tasoittaen juonteita. Hyaluronihappo kosteuttaa. Asetyyliheksapeptidi-8 estää ikääntymiseltä, rentouttaa silmänympärysihoa ja tasoittaa juonteita. Undaria Pinnatifida levä-uute ja Corallina Officinalis levä -uute virkistävät ja tasoittavat ihon sävyä. Heptapeptidi-7 kiinteyttää.

Geeli sisältää myös Icelandic Complex -sekoitusta. Luonnollinen sekoitus mukailee ihon raaka-aineita, joita stressi kuluttaa liiallisesti ihostamme. Raaka-aineet on kerätty Islannin luonnosta ja sen pohjana on saasteeton ja mineraalipitoinen (sisältää kuutta ihon kosteuttukselle ja puhdistukselle tärkeää mineraalia) jäätikkövesi. Sekoituksessa on myös mukana omegahappo-pitoisia lakan- ja karpalonsiemenöljyjä sekä puhdasta molekulaarista happea, joka kuljettaa energiaa ihon syvempiin kerroksiin asti ja palauttaa nuorekasta hehkua iholle.

Pakkaus sisältää yhden parin naamiolappuja.