Novexpert Magnesium Mist

7,90

  • Monikäyttöinen kasvosuihke
  • Kosteuttaa ja virkistää kasvojen ihoa
  • Pakkaus sisältää 150ml.

Varastossa

Kuvaus

Novexpert Magnesium Mist on monikäyttöinen suihke, jota voi käyttää kasvovetenä, meikinkiinnitys suihkeena tai rauhoittaakseen ihoa. Raikastavaa kasvosuihketta voit suihkuttaa iholle pitkin päivää. Steriili koostumus helpottaa ja rauhoittaa myös herkän ihon ärsytysoireita, punoitusta ja epämiellyttävää tunnetta iholla. Tehokkaasti kosteuttava suihke, jota on helppo käyttää ja sopii mainiosti myös meikin päälle! Hajusteeton. Vegaaninen.

Käyttö: Sulje silmät ja suihkauta puhdistetuille kasvoille hieman pyörivin liikkein n. 20 cm etäisyydeltä. Taputtele Magnesium Mist iholle. Halutessasi voit lisätä tuotetta muutaman kerroksen. Voit käyttää Magnesium Mistiä myös meikin kiinnitykseen tai ihon virkistämiseen kesken päivän

Pakkaus sisältää 150ml.

INCI: Aqua (Water), Maris Sal (Sea Salt), Nitrogen

 

Novexpert on ranskalaisten tohtorien kehittämä kosmeseuttinen ihonhoitosarja, joka on 100% luonnollinen, hypoallergeeninen ja sisältää 0% säilöntäaineita. Ajatuksena on yhdistää luonnolliset raaka-aineet ja moderni teknologia, mikä mahdollistaa tehokkaan luonnonkosmetiikan ilman kompromisseja. Korkeiden aktiiviraaka-aineiden pitoisuuksien sekä parhaimpien anti-age-vaikuttavien aineiden avulla Novexpert-tuotteet tarjoavat sekä äärimmäisen tehokkuuden että luonnollisuuden samassa paketissa.