Nautiskelijan hemmottelupaketti

68,90

  • Nautiskelijan hemmottelupaketti
  • Ihanan pehmeä torkkuhuopa
  • Herkullista suklaata ja kahvia

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Pehmeä ja herkullinen hemmottelupaketti sisältää pehmeän Nossa torkkuhuovan, herkullista Chjoko-suklaata sekä Cilla’s kahvia. Ihana lahjaidea ystävällesi tai omaksi iloksesi. Voit valita hiekanvärisen ja tummanharmaan torkkupeiton sekä kolmen eri suklaamaun: tummasuklaa puolukka-mustikka, tummasuklaa tyrni tai tummasuklaa mansikka-vadelma välillä. Kirjoita tilauksen lisätietoihin kohtaan toiveesi.

Ihanan pehmeä ja lämmin Nossa fleece-torkkupeitto on valmistettu 100% puuvillasta. Torkkupeiton reunaa kiertää tummanharmaa saumaommel. Peiton koko on 130 x 170 cm ja sen materiaali on Ökotex – sertifioitua puuvillaa. Suunniteltu Suomessa, kudottu ja ommeltu Portugalissa.

Helsinkiläinen Chjoko tunnetaan laadukkaasta suklaasta, jonka salaisuus perustuu käsityöhön, tuoreuteen ja ainoastaan parhaimpiin valikoituihin raaka-aineisiin.

Cilla’s kahvi sopii mainiosti iltapäivän piristykseksi sekä aamun enisimmäiseksi kahvinautinnoksi. Tumma paahtoisessa kahvissa on kivasti potkua ja syvyyttä, makeutta ja täyteläisyyttä samassa paketissa. Suodatinjauhettu kahvi on: 50% Kolumbia, Acevado (arabica) ja 50% Etiopia, Agaro (arabica). Paahtaja Kaffa Roastery, Helsinki.