Makia Moominmamma Anchor T-shirt Light Rose

39,00

  • Ihana vaaleanpunainen overshit
  • Sopii kivasti myös mekkojen päälle
  • Vuorikankaassa Muumi-kuvioita
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Makian Muummimamma-malliston Anchor on rennonmallinen luomupuuvillasta valmistettu t-paita. Paidassa on kuanis haalean vaaleanpunainen tie dye -värjäys ja hieno Muumi-yhteistyöprintti rinnassa. T-paidan materiaali on 100% luomupuuvilla. Valmistettu Turkissa.

Muumimamma on Muumiperheen selkäranka. Rauhallinen, tasapainoinen ja perheen voimakeskuksena toimiva Muumimamma haluaa perheenjäsenten olevan onnellisia. Samalla hän tasapainoilee velvollisuuksiensa kanssa myrskyn silmässä. Muumimamma uskoo yksilöllisyyteen ja siihen, että virheistä opitaan. 

Makian Muumimamma-malliston värit ja tunnelmat ovat saaneet innoituksensa Muumeista ja yhteistyöprosessin pyörteistä. Muotoiluprosessin aikana tavoiteltiin ymmärrystä Muumimamman syvimmästä olemuksesta. Malliston nimi: ”Calm in the eye of the Storm” syntyi tämän luomistyön pohjalta. 

”Calm in the eye of the Storm” -mallisto tuo esiin sisintä voimaamme, rauhaa, herkkyyttä ja Muumimamman syvyyttä. Syvyys heijastuu meille lämpönä, pehmeytenä ja helppoutena. Malliston tarkoituksena on luoda turvallisuuden ja helppouden tunne kantajalleen. Delikaatin pehmeitä värejä ja neuleita, jotka tuovat mieleen Muumimamman lämpimän olemuksen.

 

 

Lisätiedot

Koko

, , , ,