Express blemish care

14,90

  • Täsmähoito epäpuhtauksille
  • Sinkki lievittää tulehdusta
  • Helppokäyttöinen roll-on pää

Varastossa

Kuvaus

Novexpert Express blemish care on tehokas täsmähoito, joka on tarkoitettu rasvaiselle iholle, epäpuhtauksien hoitoon. Tuote syväpuhdistaa, kuivattaa ja poistaa näpyt hygieenisesti helppokäyttöisellä ja tarkalla roll-on päällään tuomatta ihoon enempää bakteereja tai ärsytystä. Tehoaineena toimiva sinkki lieventää iholla tulehdusreaktiota, joita epäpuhtaudet aiheuttavat ja vähentää niistä syntyviä arpia. Koostumuksessa on lisäksi hietamerinarsissia, jolla on kyky vaalentaa jo olemassa olevia arpia ja tuoda samealle iholle kaivattua kirkkautta. Uusien epäpuhtauksien syntyä ennaltaehkäisee voimakkaasti antioksidanttinen palsamiköynnösuute, joka suojaa ärtynyttä talirauhasta ja hillitsee sen talintuotantoa. PHA -ja AHA-hapot kuorivat rasittunutta ihoa hellästi edistäen sen uusiutumista.

Käyttö: Levitä tuotetta epäpuhtauksien päälle 1-3 kertaa päivässä tarpeen mukaan.

Pakkaus sisältää 7ml.

Aqua(Water), Alcohol, Lactic Acid, Sodium Citrate, Gluconolactone, Lactobacillus Ferment, Citric Acid, Glycerin, Zinc Gluconate, Zinc PCA, Zinc Lactate, Schizandra Sphenanthera Fruit Extract, Maltodextrin, Pancratium Maritimum Extract

 

Novexpert on ranskalaisten tohtorien kehittämä kosmeseuttinen ihonhoitosarja, joka on 100% luonnollinen, hypoallergeeninen ja sisältää 0% säilöntäaineita. Ajatuksena on yhdistää luonnolliset raaka-aineet ja moderni teknologia, mikä mahdollistaa tehokkaan luonnonkosmetiikan ilman kompromisseja. Korkeiden aktiiviraaka-aineiden pitoisuuksien sekä parhaimpien anti-age-vaikuttavien aineiden avulla Novexpert-tuotteet tarjoavat sekä äärimmäisen tehokkuuden että luonnollisuuden samassa paketissa.