Ben & Anna Natural Toothpaste Tablets Mint

9,90

  • Uudenlainen kätevä hammastahnatabletti
  • Säästää tilaa toilettilaukussa reissuilla
  • Käteväkäyttöinen tuote myös mökillä

Varastossa

Kuvaus

Ben & Annan Natural hammastahna-tabletti on loistavan innovaation tulos! Kun turhat ainesosat on jätetty pois on kaikki tärkeät raaka-aineet onnistuttu tiivistää pieneksi tabletiksi. Hammastahna-tabletti on erinomainen mukaan retkelle tai reissuun, kun haluat minimoida mukaan pakattavan tavaran määrän. Yhdestä tabletista riittää useampaan käyttökertaan.

Käyttö: Pureskele yksi tabletti ja harjaa hampaita kahden minuutin ajan. Huuhtele suu huolellisesti. Vältä tuotteen nielemistä.

Ben & Annan hammastahna-tablettiin on käytetty laaduikkaimpia luonnon raaka-aineita ruokasoodasta kookosöljyyn ja kasviuutteisiin. Minttu ja akaasia huolehtivat hampaidesi hyvinvoinnista. B12 vitamiini ehkäisee  hampaiden haurastumista.

Tabletit on pakattu paperipussiin eikä sisällä yhtään turhaa pakkausmateriaalia, täydellinen zero waste tuote. 100% Vegaaninen ja sertifioita luonnonkosmetiikkaa.

INCI: Sorbitol, Calcium Carbonate, Sodium Bicarbonate, Hydrated Silica, Yeast, Sodium Coco-Sulfate, Acacia Senegal Gum Extract, Magnesium Stearate, Mentha Arvensis Leaf Oil, Menthol, Stevioside, Mentha Piperita Oil, Cyanocobalamin

Pakkauskoko: 36g