Oi Soi Oi – tanskalaista muotoilua aasialaisella twistillä!

Oi Soi Oi on tanskalainen Britt Goodallin ja Christina Thorbøllin vuonna 2007 perustama tuotemerkki. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminan ulkopuolella. Britt Goodall taas on asunut yli 20 vuotta Hanoissa, Vietnamissa, jossa hän tiiminsä kanssa vastaa yrityksen muotoilusta ja tuotannosta. Tämän ansiosta korkea laatu ja vastuullinen tuotanto toteutuvat merkin tuotteissa. Suurin osa tuotteista valmistetaan perheomisteisissa työpajoissa Hanoin ympäristössä.

Oi Soi Oin tavoitteena on luoda yksilöllinen muotokieli yhdistämällä skandinaavinen yksinkertaisuus aasialaisen eksoottiseen tyyliin. Oi Soi oi -konseptin kulmakivi on kunnioitus kaikkia ihmisiä kohtaan, olivat he sitten asiakkaita, työtovereita tai asiakkaita. Kaiken toiminnan taustalla on myös ajatus siitä, että maailmasta tulee parempi paikka yhdistämällä kulttuurit ja minimoimalla ennakkoluulot.

Talvea kohti tarvitaa lisävaloa kotiin. Herkän kauniit Oi Soi Oin silkkivarjostimet siivilöivät pehmeää valoa ympärilleen ja tuovat lämpöä sisustukseen. Valikoimissamme on monia eri kokoja.

Jos haluat saada kotiin jouluista tunnelmaa ja tuoksua, kannattaa tutustua suloisiin aidosta kanelipuista tehtyihin talolyhtyihin.  Sytytä tuikkulyhty palamaan talon sisälle ja nauti mukillinen glögiä joulumusiikin säestyksellä. 

Onko Oi Soi Oi sinulle jo tuttu entuudestaan? Lämpimästi tervetuloa putiikille ja verkkokauppaan tutustumaan!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00