Mekoista on moneksi

Cillasissa tykätään klassikoista. Tutut ja pysyvät asiat tuovat turvaa epävarmoina aikoina ja niistä tulee hyvä mieli. Klassikovaatteet myös pysyvät pitkään vaatekaapissa ja niitä on helppo yhdistellä. 

Jäävätkö mekot pölyyntymään henkarille syksyllä tai talvella?  Samsoe Samsoelta löytyy ihania syyssesonkiin sopivia mekkoja, jotka ovat  erinomaisen monikäyttöisiä kaikkina vuodenaikoina.  Simppeli ja mukava mekko on myös järkevä ostos, sillä erilaisia asusteita vaihtamalla sille on käyttöä ympärivuotisesti.

Samsoe Samsoe Wala mekossa on kaunis pienikokoinen pilkkukuvio tummanvihreällä pohjalla. Upeasti laskeutuvassa mekossa on v-pääntie ja rypytetty olkaosa. Mekon etuosassa on erillinen pliseerattu etukappale tuomassa volyymiä. Mekossa on vetoketjukiinnitys takana ja irrotettava nyörivyö ja sen ilme muuttuu rennon laskeutuvaksi ilman vyötä.

Arkena mekon voi yhdistää rouheampiin nilkkureihin ja esim  Samsoe Samsoe Sage jakkuun tai pitkään villatakkiin.

Asusta saa helposti formaalimman, kun sujauttaa jalkaansa Flattered Ingela Leather– saappaat. Ilmeen viimeistelee Becksöndergaard Carmela huivi ja Pico Copenhagen nahkajäljitelmä hiuspanta.

Pienillä muutoksilla, asusteita vaihtamalla sama mekko toimii useassa eri käyttötarkoituksessa!

Lämpimästi tervetuloa sovittelemaan mekkoja putiikille!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00