Kylläpä aika rientää, pian on enää kuukausi jouluun! Mitä jos joulun tunnelmointi alkaisikin jo marraskuussa? Yksi vallan ihana tapa saada joulutunnelmaa kotiin on kestokuusi. Vaikka aitoa kuusen tuoksua ei kestokuusesta lähde, siinä on paljon hyviä puolia. Se ei varista neulasia, sopii lapsiperheille ja allergikoille sekä sisä- että ulkokäyttöön ja on helppo varastoida. Mikä parasta aidon näköinen kestokuusi pysyy vihreänä ja juhlavana vuodesta toiseen. 

Cilla’s kuusikauppa on käynyt vilkkaasti, mutta paljon kauniita kuusia on vielä tarjolla. Kuten tässä postauksessa näykyvät, hieman japanihenkiset puut. Verkkokaupan ”Ihana Joulu” – kategoriasta pääset kurkkaamaan sinulle parhaita vaihtoehtoja.

House Doctorin suloinen pieni kuusi tuo iloa vuodesta toiseen. Kuusessa on kauniit, hieman harmahtavat neulaset ja tyylikäs sammaljalusta. Ohuessa metallilangassa on pieniä led-valoja. Jalustan pohja on tasainen, joten kuusi pysyy hyvin pystyssä ilman jalustaa. Kuusen korkeus on 50 cm.

House Doctorin iso kestokuusi näyttää kauniilta esim. suuressa lasimaljassa. Ohueen valonauhaan upotetut led-valot antavat kaunista tunnelmaa huoneeseen. Kuusen korkeus on 125cm ja siinä on 90 pientä led-valoa. Kuusen mukana tulee verkkovirtajohto.

Ihanaa valoa ja joulutunnelmaa kotiin tuo myös House of Doctorin aidon näköinen kestokranssi, jonka voi ripustaa esim. ulko-oveen. Kranssissa on valmiina 35 led-valoa ja sen halkaisija on 45 cm.

Jouluista tunnelmaa ja glögin tuoksua marraskuun loppuun!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00