Cilla’s mukana Design Marketissa ja Habitaressa / ARVONTA

Ihan pian on jo syyskuu ja Cilla’sissa valmistellaan jo kovaa vauhtia tulevia myyjäisiä ja messuja. Olemme mukana 3. – 4.9. Kaapelitehtaalla järjestettävässä Design Market -tapahtumassa ja 7. – 11.9. Habitare-messuilla Messukeskuksessa.

Design Marketissa on mukana jälleen yli 200 myyjää ja tilaisuuteen odotetaan noin 25000 kävijää.

Meillä on mukana Kaapelilla Cilla’s kivijalkakaupan ja webshopin suosikkeja ja uutuuksia. Ihan koko valikoimaa emme toki voi ottaa mukaan, mutta paljon ihanuuksia on luvassa ihan varmasti. Seuraa ilmoitteluamme Cilla’s Facebook-sivuilla. Paljastamme mukana olevia tuotteita loppuviikosta alkaen.

Habitare kokoaa yhteen suuren joukon kotimaisia design-, huonekalu- ja sisustusalan yrityksiä. Messukeskuksessa on runsaasti nähtävää ja sieltä voi kätevästi hakea ideoita ja innostusta syksyn sisustushaaveisiin.

Esittelemme Habitaressa Cilla’s ja The Organic Companyn tuotteita. Löydät meidät osastolta 3c21 ja luvassa on kivoja tutustumistarjouksia tuotteista. Uusi Cilla’s Käsi 3 piparminttu-rosmariini -käsisaippua esitellään myös Habitaressa. Tervetuloa tuoksuttelemaan!

Uuden käsisaippuan tuoksu vie ajatukset meren aaltojen äärelle. Piparmintun ja rosmariinin yhdistelmä on todella raikas ja sitä tuoksutellessa voi melkein tuntea häivähdyksen meriveden kirpeää suolaisuutta huulillaan.  Tuoksu täydentään kivasti metsäisen seetripuu-salvia ja makean sitruksisen begamot-sitruuna -käsisaippuoiden perhettä.

Oletko tulossa Habitareen? Meillä on tuttuun tapaan lippuja tarjolla ja arvomme kuusi lippua kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 31.8. keskiviikkona. Arvontaan pääset osallistumaan kirjoittamalla kommentteihin syksyn sisustushaaveesi. 

Osallistua voit sekä Facebookissa että blogissa. Nimimerkillä vastaajat, huolehdithan että viestissäsi on myös sähköpostiosoitteesi mukana. Voittajat julkaistaan 1.9. Cilla’s blogissa ja Facebookissa.

Tervetuloa ihana syksy ja syksyiset sisustustushaaveet!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00