Meraki ja arjen hyvinvointiteot

Instagramissa pyöri tänään haaste, jossa piti valita valmiista listauksesta hyvinvointitekoja, jotka eivät olleet liikuntaa. Listauksessa oltiin mainittu mm. juttelen ystävälle, pohdin mistä olen kiitollinen, hengitän raikasta ilmaa, pidän sometauon tai uskallan sanoa ”ei”.

Piti ihan tuumailla, mitkä asiat ovat juuri niitä minun hyvinvointitekoja, jos liikuntaa ei lasketa. Omien ”juttujen” listaaminen teki itseasiassa oikein hyvää. Oivalsin, että minulle on tärkeää ulkoilla päivittäin, pitää säännöllisesti taukoja ja pysytellä erossa pitkäkestoisesta stressistä. Myös hemmotteluhoidot, olivat ne sitten lämmin kylpy tai kuorinta & kasvonaamio kohottavat mieltä – sekä sisäistä että ulkoista olemusta.

Elämä koostuu hetkistä. Ne hujahtavat ohi, jos olemme liian kiireisiä elämään hetkessä, stressaantuneita ja unohdamme itsemme. Meraki on tanskalainen ihonhoito- sekä lifestyletuotemerkki. Meraki tarjoaa tuotteita kevyillä, ravitsevilla ja luonnollisilla ainesosilla, jotka on huolella valittu hoitavien ominaisuuksiensa sekä erityisesti ihanien luonnollisten tuoksujensa vuoksi.

Vartalon hellimiseen sopii täydellisesti Merakin Northern Dawn suihkusaippua, saman sarjan vartalovoiteessa on mukana hoitavia manteli- ja kaakaovoita. Virkistävä Northern Dawn -tuoksuu appelsiineille ja seetripuulle.

Merakin ylellinen kylpysaippuapakkaus sisältää kolme ylellistä, ihanan tuoksuista ja ihoa kosteuttavaa saippuapalloa. Saippuapallot sistältävät sheavoita ja oliiviöljyä. Pudota saippuapallo kylpyveteen, anna sen sulaa sinne ja nautiskele rentouttavasta kylpyhetkestä. 

Muistathan sinäkin välillä pysähtyä hetkeksi, hengitellä syvään sisään ja ulos ja helliä itseäsi.

Ihanan hehkuvaa ja kaunista viikkoa kaikille!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00